Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Serie

Toon meerminder

Vorm

Inclusief pomp

Bestway zwembad

Toon filters

Bestway zwembad

Waar moet je op letten wanneer je van plan bent om een Bestway zwembad aan te schaffen? Er zijn verschillende soorten Bestway zwembaden, en voor elke tuin is er wel iets passends.
 
Verschillende modellen
De Bestway zwembaden zijn beschikbaar als complete set inclusief een filterpomp en/of chloordispenser, maar ook zijn de zwembaden los verkrijgbaar. De zwembaden van Bestway zijn gemaakt van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Zo zijn er Fast Set zwembaden, Power Steel zwembaden, Steel Pro zwembaden.
 
Fast Set
De Fast Set zwembaden zijn de klassieke opblaaszwembaden van Bestway. Deze zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten binnen een half uur gevuld en al. Bij een eventuele lek kan dit makkelijk verhopen worden met behulp van bijgeleverde reparatie patch. 
 
Bestway Power Steel 
Het Power Steel zwembad van Bestway is een extra stevig stalen frame zwembad en staat prachtig in iedere tuin. Deze zwembaden zijn dieper, groter en hebben een langere levensduur dan de Steel Pro zwembaden. Met een Power Steel zwembad beleef je jarenlang plezier. Het zwembad bevat een hoogwaardig frame met Seal & Lock steunen voor extra stabiliteit en stevigheid. 
 
Bestway Steel Pro
De Steel Pro zwembaden van Bestway zijn ideaal voor de compactere tuin omdat de modellen minder diep zijn dan andere Bestway modellen. Dit zwembad is geschikt voor jongere kinderen je kunt er jarenlang plezier van hebben dankzij het hoogwaardige en stevige frame. 
 
Onderhouden van een Bestway zwembad
Bij een Bestway zwembad heb je een Bestway pomp zoals een filterpomp of zandfilterpomp nodig. Ook zal je de waterkwaliteit op peil moeten houden door periodiek te behandelen met chemicaliën
 
Filterpomp
Om zwemwater schoon te houden zal je het water mechanisch moeten filteren door middel van een filterpomp met een cartridge of een filterpomp gevuld met zand. De zandfilterpompen zijn wat duurder in aankoop dan de Bestway cartridgepompen, maar de zandfilterpompen zijn wel uiterst gebruiksvriendelijk. Je hoeft, in tegenstelling tot bij de cartridgepomp, niet het filter steeds na drie of vier weken te vervangen. 
 
Chemicaliën
Chemicaliën gebruik je om het zwembadwater te desinfecteren. Indien je chloor toevoegt hoef je het water normaliter gedurende één seizoen niet meer te vervangen. Hoeveel chloor je nodig hebt hangt af van de zuurtegraad en waterhardheid. 
 
Het opzetten van een Bestway zwembad
Afhankelijk van he type zwembad, is een Bestway zwembad eenvoudig op te zetten. Lees voor gebruik altijd goed de gebruikershandleiding door. Zorg bij een metalen frame zwembad dat je genoeg ruimte hebt in de tuin en zoek een vlakke plek uit. Leg het grondzeil neer en start daarna met het opzetten van het frame in combinatie met de liner. Ook een eventuele filterpomp kun je nu aansluiten. Wanneer je klaar bent met het opzetten kun je het zwembad gaan vullen met water. Gevuld tot aan de waterlijn? Dan is het zwembad klaar en kan de waterpret beginnen!