Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Serie

Vorm

Kleur

Materiaal

Intex Rectangular Frame

Toon filters

Intex Rectangular Frame

Wil je simpel en snel een stevig opzetzwembad in je tuin hebben staan? Kies dan voor de Intex Rectangular. Deze wat kleinere rechthoekige zwembaden zijn binnen een halfuurtje opgezet zodat je er snel van kan genieten, alleen of met het hele gezin.
Daarnaast zorgt het sterke frame voor een lange levensduur en is de Intex Rectangular Frame in verschillende formaten beschikbaar zodat deze past in iedere tuin of terras.

Accessoires
Bij een aantal van de Rectangular Frames wordt standaard accessoires meegeleverd zoals een trapje en filterpomp. Dit is echter niet bij alle modellen het geval. Let dus ook goed op bij welke zwembaden je de accessoires krijgt meegeleverd. Sommige van deze accessoires zijn namelijk nodig om het zwembad optimaal te kunnen gebruiken. Zo is een filterpomp bijvoorbeeld enorm handig om het water schoon te kunnen houden.

Bij ScalaXL zijn alle zwembad accessoires ook los te verkrijgen. Kijk voor alle accessoire producten hier.

Monteren
Door het handige Intex Easy Lock SystemTM klik je de buizen van het zwembadframe gemakkelijk in elkaar en ben je geen apart gereedschap nodig. Het in elkaar zetten van een Intex Rectangular Frame is dan ook binnen een halfuurtje gepiept!
Volg de volgende korte stappen om het zwembad in elkaar te zetten:
-1: Bepaal een oppervlak om het zwembad op te bouwen.
Tip: Kies voor een vlakke ondergrond om het zwembad stevig op te kunnen zetten. Heb je gras als ondergrond? Dan raden wij aan om een grondzeil te gebruiken. 
-2: Klik het frame in elkaar en hang de liner er tussen.
-3: Nu is het zwembad klaar om gevuld te worden. En dan is het tijd voor: Zwemplezier!