Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Type accessoire

Toon meerminder

Kleur

Zwembad accessoires

Toon filters

Zwembad accessoires

Nóg meer zwembadplezier met zwembad accessoires van ScalaXL! Een zwembadtap, afdekzeil, tegels of reparatiepatch, je vindt het allemaal in ons assortiment. 
 
Zwembadtrap
Om veilig en makkelijk uit een zwembad te kunnen stappen, en niet uit te glijden is een zwembadtrap ideaal. Om de goede keuze te maken voor een zwembadtrap is het belangrijk om te kijken naar de diepte van het bad. Sommige zwembadtrappen zijn voorzien van extra veilige anti-slip treden, die schuin onder elkaar zijn bevestigd. 
 
Tegels
Zwembad tegels zorgen voor extra versteviging, veiligheid en voorkomen beschadigingen aan de onderkant van het zwembad. De zwembad tegels van Bestway passen als puzzelstukjes in elkaar. 
 
Afdekzeil
Wanneer jij de tuin hebt voorzien van een prachtig zwembad, is een afdekzeil onmisbaar. Met een afdekzeil voorkom je vuil in het zwemwater. Wanneer je het zwembad niet meer gebruikt dek je het af met een afdekzeil. Bovendien is het voordeel van een isolerend afdekzeil dat de noppenfolie warmte vasthoudt en het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt. 
 
Reparatie patch
Met behulp van een reparatie set kun je een lek in een zwembad vaak eenvoudig zelf repareren. Altijd handig om in huis te hebben liggen!