Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Speelgoed

Merken

Speelgoed

Speelgoed is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de fantasie en creativiteit van een kind. Bij ScalaXL ben je aan het goede adres voor een ruim aanbod aan speelgoed. Zo houd je de kleintjes even zoet!
 
Cadeautje?
Een verjaardag in het verschiet? Dan is een cadeautje onmisbaar! Bij ScalaXL vind je leuke cadeautjes voor jongens en meisjes. Kies uit verschillende actiefiguren, LEGO of knutselspullen
 
Spelenderwijs leren
Spelen is leuk en gezond, maar vaak ook enorm leerzaam! Educatieve spellen zijn speciaal ontwikkeld om kinderen spelenderwijs te leren. Zo vind je bij ScalaXL bijvoorbeeld leercomputers en experimenteer sets waarmee kinderen op een plezierige manier hun kennis kunnen verbreden. 
 
Baby’s en peuters
Ook voor baby’s en peuters heeft ScalaXL een groot aanbod. Speelgoed helpt baby’s en peuters zich te ontwikkelen door gebruik te maken van de zintuigen. Uiteraard is het van belang dat speelgoed voor baby’s extreem veilig is, en dat je het kind met een gerust hart kunt laten zabbelen, knijpen en rammelen. Zo is er tal van speelgoed speciaal gemaakt om kinderen op een veilige en leuke manier te leren voelen, horen, zien en zelfs proeven. Van de zachtste knuffels tot het leukste bad speelgoed, je vindt het bij ScalaXL.
 
Creatief 
Voor de kleine Picasso’s onder ons biedt ScalaXL een grote hoeveelheid aan creatief speelgoed. Want wat is er nou leuker dan op een regenachtige middag lekker tekenen, verven of knutselen? Met creatief speelgoed hoeft een kind zich geen moment meer te vervelen!