Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Thema

Toon meerminder

BiOBUDDi

Toon filters

BiOBUDDi

Het merk BiOBUDDi biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig eco-vriendelijk en duurzaam speelgoed. Van biobased materialen tot de productie in Nederland: BiOBUDDi vergroot het bewustzijn over duurzaamheid en levert onbetwistbare veilige producten. BiOBUDDi s Speelgoed maakt kinderen nieuwsgierig, is leerzaam en ontwikkelt speelse creativiteit. Bovendien is het speelgoed van BiOBUDDi zó ontworpen dat het zowel de mentale als motorische zintuigen bevordert. 
 
Milieuvriendelijk, duurzaam én veilig
Als ouder, docent of verzorger wil je natuurlijk dat kinderen veilig met speelgoed kunnen spelen. Al dat speelgoed heeft heel wat te verduren: er wordt mee gegooid, het speelgoed wordt meegenomen naar buiten in de modder, op gekauwd, er wordt eten en drinken over gemorst en op gesabbeld. De milieuvriendelijke productiemethode van BiOBUDDi producten is veilig en bevat geen gevaarlijke stoffen. Het kan dus veilig in de mond gestopt worden. In veel speelgoed zitten kunststoffen gemaakt uit olie, die het milieu schaden. De makers van BiOBUDDi vinden dat dit moet stoppen en produceren daarom speelgoed op basis van de resten van producten die uit suikerrietplanten gemaakt worden. De producten van BiOBUDDi zijn bovendien recyclebaar. Door te spelen met milieuvriendelijk en duurzaam speelgoed kun je positieve invloed uitoefenen op het leven van zowel kinderen als volwassenen, én jezelf, je kinderen en omgeving meer milieubewust maken.
 
Spelenderwijs leren
Speelgoed dient niet alleen educatief te zijn maar vooral leuk! Het geeft kinderen positieve energie en stimuleert fantasie en creativiteit. BiOBUDDi is leuk om samen te doen, te verkennen en samen creëren. Het hoogwaardige speelgoed van BiOBUDDi stimuleert vaardigheden zoals creativiteit, verbeeldingskracht en motoriek. 
 
Voor ieder wat wils!
Bouwt je kind graag Angry Birds poppetjes, Wild Life dieren, Bumba, of Snoopy? In het ruime assortiment aan BiOBUDDi speelgoed vind je voor ieder kind wat wils! Tevens ook een leuk idee als geschenk voor een bijvoorbeeld een verjaardag.