Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Uitvoering

Glijbaan

Merken

Toon filters

Glijbaan

Een glijbaan in de tuin is voor veel kinderen een absolute droom. En deze droom is bij ScalaXL te realiseren. Wij bieden een breed scala aan kinderglijbanen, van klein tot groot en van hoog tot laag. 

Little Tikes Glijbaan
De glijbanen van Little Tikes geven garantie voor optimaal glijplezier. Door het hoogwaardige kunststof materiaal zijn de glijbanen ook enorm stevig en veilig. 

Dino glijbaan
Een ware eye-catcher is deze dino glijbaan van Little Tikes. Deze peuter glijbaan heeft als leuk extraatje een extra ruimte onder de glijbaan waar je kind zich in kan verstoppen. Perfect dus tijdens een spel verstoppertje. De peuter glijbaan is uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten. Leuke bijkomstigheid voor papa en mama: Deze unieke dino glijbaan hoef je niet in elkaar te zetten en is na het uit de doos halen meteen klaar voor een heleboel glijplezier!

Little Tikes Klimrek
Klimmen, klauteren, glijden; het kan allemaal in het Little Tikes Klimrek. Bij Scala XL verkopen wij twee verschillende klimrekken van Little Tikes. Het ‘Klimrek HideSlide’ is geschikt voor de jongste kinderen, doordat de hoogteverschillen tussen de plateaus bewust klein zijn gehouden. Daarnaast heeft dit klimrek een mooie grote glijbaan en geheime speelruimte aan de onderzijde.

Het ‘Klimrek Green’ is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden door de twee aparte glijbanen en de kleine glijbaan kan worden omgedraaid waardoor het een makkelijke trap wordt. Dit klimrek is een waar avontuur voor de kids. Ze kunnen verschillende rotswanden beklimmen, ontsnappen via een speciale kruiptunnel en draaien het leuke stuurwiel bovenin het klimrek. 

Brandweerwagen Activity Gym
De 'Activity Gym Brandweerwagen' van Little Tikes is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Naast dat het kind kan klimmen en klauteren kan deze ook aan de wielen draaien, kleuren, op de knopjes klikken, sturen en toeteren.

Feber Glijbaan
De glijbanen van het merk Feber onderscheiden zich onder andere door hun unieke glijbanen met een bocht en zelfs waterglijbanen.

Feber Slide 10
De Feber Slide 10 is een mooie grote kinderglijbaan voor in de tuin met hoge trapleuning zodat je kind veilig de trap op kan klimmen. De heldere kleuren zijn door het hoogwaardige kunststof materiaal goed beschermd tegen zonlicht en hoge temperaturen. Daarnaast heeft deze glijbaan een leuk extraatje: via het klepje in de glijbaan kun je een tuinslang aansluiten zodat je de glijbaan kan transformeren in een echte waterglijbaan!

Water Curve Slide
De 'Water Curve Slide' is een ware droom glijbaan voor ieder kind. Deze toffe glijbaan heeft een bochtje in het midden waardoor het glijden nog spannender wordt. En voor nog meer glijplezier kun je gemakkelijk een water/tuinslang aansluiten op de glijbaan via de opening onder het klepje in de glijbaan. Zo heb je door de handige wateraansluiting in een handomdraai een heuse mini wildwaterbaan in je eigen tuin. 

Speeltoestellen met glijbaan
Naast alleen kinder glijbanen heeft Feber ook mooie speelhuisjes met een glijbaan er aan vast. Bijvoorbeeld het ‘Feber Activity Parc', in dit kleurrijke speelhuis van kun je klimmen, kruipen en van de glijbaan glijden. En wanneer je de glijbaan omdraait is het een trap. 

Daarnaast is er ook nog de ‘Feber Woodhouse Activity’. Aan dit unieke speelhuis zitten ladders aan twee kanten om op het platform te klimmen en daarna van de aparte slalom glijbaan te glijden. Met een kantelbare bank om aan de tafel te spelen of om op te zitten. Het blad kan worden omgekeerd en als zandspeelbak gebruikt worden. 

Kijk voor nog meer toffe glijbanen en speeltoestellen voor buiten van Little Tikes, Feber en andere geweldige merken, in het overzicht hierboven.