Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Feber glijbaan

Toon filters

Feber glijbaan

De glijbanen van het merk Feber onderscheiden zich onder andere door hun unieke glijbanen met een bocht en zelfs waterglijbanen. 

Feber Slide 10
De Feber Slide 10 is een mooie grote glijbaan met hoge trapleuning zodat je kind veilig de trap op kan klimmen. De heldere kleuren zijn door het hoogwaardige kunststof materiaal goed beschermd tegen zonlicht en hoge temperaturen. Daarnaast heeft deze glijbaan een leuk extraatje: via het klepje in de glijbaan kun je een tuinslang aansluiten zodat je de glijbaan kan transformeren in een heuse waterglijbaan!

Speelhuisjes met glijbaan
Naast alleen glijbanen heeft Feber ook mooie speelhuisjes met een glijbaan er aan vast. Bijvoorbeeld het ‘Feber Activity Parc', in dit kleurrijke speelhuis van kun je klimmen, kruipen en van de glijbaan glijden. En wanneer je de glijbaan omdraait is het een trap. 

Oo is er de ‘Feber Woodhouse Activity’. Aan dit unieke speelhuis zitten ladders aan twee kanten om op het platform te klimmen en daarna van de aparte slalom glijbaan te glijden. Met een kantelbare bank om aan de tafel te spelen of om op te zitten. Het blad kan worden omgekeerd en als zandspeelbak gebruikt worden. 

Water Curve Slide
De 'Water Curve Slide' is een ware droom glijbaan voor ieder kind. Deze toffe glijbaan heeft een bochtje in het midden waardoor het glijden nog spannender wordt. Daarnaast heeft deze glijbaan een leuk extraatje: hij heeft namelijk een wateraansluiting voor je tuinslang zodat je de glijbaan kan transformeren in een heuse waterglijbaan!