Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Merken

Kleur

Little tikes glijbaan

Toon filters

Little tikes glijbaan

Little Tikes Company werd opgericht in 1970 en is een multinationale fabrikant en verkoper van innovatieve producten van hoge kwaliteit voor kinderen. De glijbanen van Little Tikes geven garantie voor optimaal glijplezier. Door het hoogwaardige kunststof materiaal zijn de glijbanen ook enorm stevig en veilig. 

Dino glijbaan
Een ware eye-catcher is deze dino glijbaan van Little Tikes. Deze peuter glijbaan heeft als leuk extraatje een extra ruimte onder de glijbaan waar je kind zich in kan verstoppen. Perfect dus tijdens een spel verstoppertje. De peuter glijbaan is uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten. Leuke bijkomstigheid voor papa en mama: Deze unieke dino glijbaan hoef je niet in elkaar te zetten en is na het uit de doos halen meteen klaar voor een heleboel glijplezier!

Little Tikes Klimrek
Klimmen, klauteren, glijden; het kan allemaal in het Little Tikes Klimrek. Bij Scala XL verkopen wij twee verschillende klimrekken van Little Tikes. Het ‘Klimrek HideSlide’ is geschikt voor de jongste kinderen, doordat de hoogteverschillen tussen de plateaus bewust klein zijn gehouden. Daarnaast heeft dit klimrek een mooie grote glijbaan en geheime speelruimte aan de onderzijde.

Het ‘Klimrek Green’ is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden door de twee aparte glijbanen en de kleine glijbaan kan worden omgedraaid waardoor het een makkelijke trap wordt. Dit klimrek is een waar avontuur voor de kids. Ze kunnen verschillende rotswanden beklimmen, ontsnappen via een speciale kruiptunnel en draaien het leuke stuurwiel bovenin het klimrek. 

Brandweerwagen Activity Gym
De 'Activity Gym Brandweerwagen' van Little Tikes is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Naast dat het kind kan klimmen en klauteren kan deze ook aan de wielen draaien, kleuren, op de knopjes klikken, sturen en toeteren.