Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Filter op

Sorteren

Prijs

tot

Doelgroep

Thema

Speelkleed

Toon filters

Speelkleed

Kinderen vinden het heerlijk om op de grond te spelen. Met een speelkleed kunnen kinderen lekker zitten op een zachte ondergrond terwijl ze met speelgoed spelen. Bovendien voorkomt een speelkleed krassen op de grond. De speelkleden worden gemaakt van stabiel materiaal dat jarenlang mee gaat. 
 
Thema’s
Speelkleden zijn in allerlei verschillende thema’s en afmetingen verkrijgbaar. Zo vind je in ons assortiment onder anderen speelkleden van Bumba die door de mooie kleuren en cijfers tot leven lijken te komen wanneer je er overheen loopt. Of je bevindt je in een stad met de stratentapijten van Playtime. Benieuwd naar welke speelkleden er allemaal verkrijgbaar zijn? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment!
 
Speelkleed baby
Ook voor de kleinsten zijn er speciale speelkleden waarop zij heerlijk kunnen ontspannen. Op een baby speelkleed heeft je kindje alle ruimte om de wereld om zich heen te ontdekken. Sommige kleden zijn voorzien van speeltjes zoals een bijtring, rammelaartjes, geluid makende diertjes of spiegeltjes. Ook zijn er diverse kleden te vinden met een speelboog. Wanneer je de baby onder een speelboog neerlegt kan hij urenlang genieten van het kijken naar de boog. Hang speeltjes aan de speelboog en het wordt alleen maar nog interessanter voor een baby. 
 
Speelkleden zijn niet alleen leuk voor baby’s maar ook educatief. Zo leert het kleintje voor het eerste te kruipen op een speelkleed. Bij speelkleden met een speelboog leert het kindje zijn nekspieren te gebruiken wanneer hij omhoogkijkt.