Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Kerstverlichting binnen

Kerstverlichting binnen

Binnen kerstverlichting vind je in allerlei uitvoeringen. 
 
Kerstboomvelichting
Een kerstboom kan uiteraard niet ontbreken tijdens de kerstdagen. Bij ScalaXL vind je kerstboomverlichting in verschillende types zoals clusterverlichting, kaarsvormige verlichting of ijsspegelverlichting. 
 
Clusterverlcihting
Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden is clusterverlichting in de vorm van een cluster. Dit houdt in dat deze vorm van verlichting de meeste lampjes heeft per strekkende meter. Meestal ongeveer 160 lampjes per meter. 
 
Kaarsvormig
Vroeger werden er echte kaarsjes gebruikt om een kerstboom sfeervol uit te lichten. Tegenwoordig worden kaarsjes niet meer gebruikt vanwege brandveiligheid. De kerstboomverlichting met kaarsvormige lampjes lijkt wel op die klassieke vorm met echte kaarsjes en is daarom nostalgisch, brandveilig en zeer decoratief. 
 
Ijspegelverlichting
Ijspegellampjes hebben de vorm van ijspegels naast elkaar. Dit kan een leuk winters effect geven in de tuin of aan een kerstboom. 
 
Kleurtempertuur
Ook voor kerstboomverlichting buiten kun je kiezen uit verschillende kleurtemperaturen. Ga jij voor kerstboomverlichting met een vrolijk multicolor effect? Of kies jij liever voor verlichting met koel wit-licht dat erg past bij een sprookjesachtig sneeuweffect? Kleurtemperatuur wordt aangegeven met Kelvin (K):
 
· Extra warm-wit:
Kies je voor een warme gloed met een gelige ondertoon? Dan ies je voor extra warm-wit.  Dit is ongeveer 2200K. Lampen met een extra warm-witte gloed doen vaak denken aan de sfeer van een ondergaande zon.
 
· Warm-wit:
De “gewoon” warm-witte kleur zit een beetje tussen extra warm-wit en koud-wit in. Deze kleur heeft een minder gele ondertoon dan extra warm wit. De kleurtemperatuur is ook wel te vergelijken met die van een traditionele gloeilamp. Deze verlichting is ongeveer 2900K.
 
· Koud-wit: 
Zoals de naam koud-wit al doet zeggen: koud-witte verlichting geeft een beetje een koel effect. Het doet ook wel denken aan het blauwige licht van de maan. Deze kleurtemperatuur is ongeveer 4500K.
 
· Multicolor:
Sommige kerstverlichting is ook beschikbaar in multicolor kleur. 
 
Kerstverlichting op batterijen
Wil je kerstverlichting ophangen op plekken waar geen stopcontact in de buurt is? Kies dan voor kerstverlichting op batterijen. Hang bijvoorbeeld een lichtslinger voor het raam, om een kersttafel, rond de trap of rond je bed. 
 
Kerstdecoratie
Met kerstdecoratie in huis kom je gelijk in de kerststemming. Verwelkom gasten met een sprookjesachtige kerstkrans voor het raam of voor een deur. Of versier je huis met een kerstster of mooi verlichtte LED rotan kadodoos.