Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Veiligheid & beveiliging

Veiligheid & beveiliging

 
Met de juiste beveiliging in en om huis kun je het huis met een gerust gevoel achterlaten en zorg je ervoor dat jij en je familie zo goed mogelijk beschermd zijn. 
 
Brandveiligheid
Om brandgevaar te voorkomen is het uiterst verstandig om je huis te voorzien van rookmelders. Met name wanneer je slaapt ruik je geen rook. Dit kan zeer gevaarlijk zijn aangezien de ingeademde rook je weldegelijk bewusteloos kan maken. Rookmelders bieden hiervoor de geschikte oplossing en waarschuwen door middel van hard geluid. De perfecte plek om een rookmelder op te hangen is een gang of hal. 
 
Koolstofmonoxide melders
Zorg er daarnaast voor dat er een koolstofmonoxide melder aanwezig is in de buurt van apparaten die koolstofmonoxide produceren. 
 
Camera’s
Ook door middel van camera’s kun je de veiligheid in en rond je huis vergroten. Hang camera’s op binnenshuis bij een raam of deur om de buitenkant in de gaten te kunnen houden op elk gewenst moment. Veel beveiligingscamera’s zijn 24 uur per dag te bedienen met je smartphone. 
 
Deurbel
Ook biedt ScalaXL diverse deurbellen. Ben je op zoek naar een deurbel die slechts geluid maakt of ga je liever voor een deurbel die meteen laat zien wie er voort de deur staat? Ook deurbellen met videofunctie zijn bij ScalaXL verkrijgbaar.